Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниТОП новини

В малкия голям свят на прилепите

Изследователката на прилепите Антония Хубанчева ще представи интерактивната инсталация „В малкия голям свят на прилепите“в Габрово. Това съобщава Светлана Михайлова, експерт връзки с обществеността в Музея на хумора и сатирата в Габрово.

Гостите ще имат възможността да се включат в експедиция през подредени в музея обекти и видеа, в която се срещат науката и изкуството и да научат по забавен и увлекателен начин повече за прилепите, за странностите на природата и за фалшивите новини, посочват от културната институция.

Водеща ще бъде д-р Антония Хубанчева, вдъхновяващ млад изследовател, каза Михайлова. През годините любовта към прилепите я е отвеждала на много места по света – от най-престижните научни институти в Германия, САЩ или Дания, до дивите джунгли на Южна Америка, саваните на Африка и активните вулкани на Хаваите. Но където и да са били локациите на нейните експедиции, накрая тя винаги се връща у дома – в България, за да сподели красотата на света и чудесата, които науката разкрива пред любопитните очи, допълват от Музея на хумора и сатирата.

Инсталацията ще е отворена за посетители на музея между 15 и 18 ноември 2023 г., като туровете са подходящи за посетители над 11 години, информират от културната институция.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button