Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
СпортТОП новини
Популярно

Футболен турнир “Споменът за Пенчо Семов” в Габрово на 22 и 23 април

Започна записването на отбори за футболен турнир “Споменът за Пенчо Семов”, който ще се състои на 22 и 23 април на теренът в СК „Христо Ботев“. Организатор на турнира е плевенският футболен клуб “Девета Плевенска Дивизия”. За себе си клубът казва – 9-та Плевенска Дивизия – футбол с кауза. Затова в годината, в която се навършват 150 години от рождението на великия българин-габровец, дарител, благотворител, индустриалец, клубът решава да организира този турнир като своебразен поклон пред паметта му и различен начин да се припомнят достойните му дела. „Освен да подобряваме футболните си умения, ще обогатим и познанията си за един герой, който да ни служи за пример.“ – споделят още организаторите.

Състезанието ще се проведе на малки врати във формат 5+1. Участват 16 отбора, които ще премерят сили за купата на футболния турнир. Повече информация можете да получите на телефон +359 883 336 722 или като изпратите съобщение във фейсбук страницата на организаторите ФК “Девета Плевенска Дивизия” | Facebook. Там ще се публикува актуална информация за записалите се отбори и всичко предстоящо за турнира.

Турнирът се организира със съдействието на Община ГАБРОВО/GABROVO Municipality и Спортна зала “Орловец”/ “Orlovetz” sports hall

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button