Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбразованиеТОП новини

Ние знаем повече

На 2 февруари от 12.30 часа в СТЕМ-центъра на ПГТ „Пенчо Семов“ ще се проведе пилотното издание на забавно-познавателната игра „Ние знаем повече“. Четири отбора от десетите класове в гимназията ще влязат в оспорвана надпревара, която ще ги поведе през лабиринт от въпроси в четири кръга – „Аз съм българче“, „Многознойко“, „Моята професия“ и „Известни личности“.

Идеен двигател на инициативата е учителят по история – Венцислав Велинов, който „забърка“ в интересна смес любовта си към професията, науката и децата, добави много работа, енергия и време, и успя да въвлече в делата си още свои колеги.

Какво ще се получи, ще стане ясно в края на работната седмица, а до тогава състезателите ще се подготвят, вълнуват и очакват с трепет изявата си, техните преподаватели ще ги насърчават и успокояват, екипът по подготовка на „Ние знаем повече“ ще доизкусурява последните детайли, за да може участници и публика да се почувстват наистина специални.

Ако вече сте любопитни, бъдете в петък, 2 февруари, гости на ПГТ „Пенчо Семов“ и се забавлявайте!

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button