Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Лятна строителна академия от 7 до 9 юли в Габрово

В Европейската година на уменията Габрово отново става домакин на Лятна строителна академия – първата по рода си строителна академия по инициатива на габровеца инж. Христо Христов, която е насочена към ученици от 10 до 12 клас или студенти в първи курс с интерес за развитие в строителния сектор.

В продължение на три дни участниците, заявили желание, потопени в креативна, продуктивна и приключенска среда, ще работят по редица практически задачи на 10 работни площадки, включващи едни от най-иновативни материали и технологии.

Двадесет ментора, сред които директори, строителни инженери, проектов ръководител, супервайзъри, демонстратор технолог, търговски представители, технически консултанти, изобретател и още др.  ще споделят своя опит и знания, защото както знаем в този сектор, най-добре е да си „откраднеш“ занаята от най-добрите. Освен професионалните знания, участниците със сигурност ще натрупат опит и в работата в екип – с мотивирани млади хора, които вероятно ще срещнат за първи път, но ще имат много общо – интересът към строителството и архитектурата.

Мисята на Лятна Строителна Академия е да създава среда за развитие на млади и мотивирани личности, подобряване качеството на човешкия ресурс в строителния сектор, който е основният катализатор на успехите и качеството на средата, в която живеем.

Събитието ще се състои от 7 до 9 юли, а програмата, както и всички детайли около провеждането на Академията може да видите на интернет страницата на организаторите Summer Stroi.Academy – Stroi.Academy.

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button