Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Концепции за интегрирани териториални инвестиции

Областен информационен център – Габрово Ви кани на информационна среща за представяне на актуалната в момента процедура „Концепции за интегрирани териториални инвестиции (ИТИ)“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г., с краен срок за кандидатстване 27 септември 2023 г.

Срещата е предназначена за участници от всички заинтересовани страни от област Габрово и  ще се проведе на 21 август 2023 г. (понеделник) от 11:00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово. Участие в нея са потвърдили и представители на Главна дирекция “Стратегическо планиране и програми за регионално развитие” на МРРБ от Северен Централен район.

По време на събитието ще бъдат представени единните указания за кандидатстване с концепции за интегрирани териториални инвестиции и механизмът за тяхното изпълнение. Ще бъдат споделени и добри практики за интегрирани инвестиции от различни европейски страни.

Поради ограничения капацитет на залата, моля да заявите своето участие в срещата до 18.08.2023 г. на ел. поща: oic@gabrovo.bg. В случай на надвишаване на възможния брой участници, ОИЦ – Габрово ще планира организирането на допълнителна среща.

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button