Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Светлините на коледната елха

Един от дългоочакваните моменти за всички малки и малко по-големи деца е украсата на елхата, светлините, играчките и цялата коледна суматоха в празничния месец декември. И тази година навръх Никулден в Габрово ще бъдат запалени светлините на голямото коледно дърво пред общината. Бъдете с нас на 6 декември в 17:30 часа на площада, за да видите какво са подготвили главните герои в специалната празнична церемония – учениците от ОУ „Ран Босилек“. За коледния дух ще се погрижи Оркестър Габрово, а за още повече настроение не забравяйте да вземете по един задължителен елемент за сезона – коледна шапка. И нали помните поверието за Никулден, колкото повече са люспите на шарана, толкова повече ще са монетите в портфейла, затова избрахме този ден и колкото повече са хората на площада, толкова по – празнично да бъде.

Няколко дена по-късно ще открием и детското коледно градче, което този път ще украси централната градска част и ще бъде в парковото пространство пред Глинените гърнета. Обещахме да има нови неща и добавяме не какво да е, а нещо много специално за този празник – макет, изобразяващ сцената на Рождество.

На 11 декември от 17:30 ч. очакваме всички в коледното градче, където актьорите от Държавен куклен театър Габрово отново ще ни изненадат с нещо интересно, забавно и празнично. Ще видим и учениците от ОУ „Иван Вазов“ и ще се веселим с музиката на Оркестър Габрово.

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button