Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Сайт на годината

На 7 март т.г. по повод 150 години от рождението на Пенчо Семов в Професионалната гимназия по туризъм в Габрово, която носи неговото име, беше учредено Сдружение с нестопанска цел „Пенчо Семов“.

„Нашата мисия е да почетем достойно забележителното наследство на Пенчо Семов – човек, посветил живота си в стремеж на развитие, предприемач, подпомогнал индустриалното израстване на България и филантроп, подкрепил множество благотворителни каузи в различни области. Стремим се да подчертаем неговото значение и да продължим завета му.“ – казват учредителите на сдружението, което си поставя пет основни цели:

  • Популяризиране ролята на филантропа Пенчо Семов
  • Създаване на филм за личността Пенчо Семов
  • Учредяване награда на името на Пенчо Семов
  • Учредяване на стипендия на името на Пенчо Семов
  • Подпомагане за участия и проекти в страната и чужбина

Във връзка с тяхното изпълнение и като едно от средствата за постигане на по-широка публичност е разработен интернет сайт https://penchosemov.org/

За да добие по-голяма популярност каузата – сайтът участва в националния конкурс „Сайт на годината“ заедно с още 22 други претендента в категория „Сайт на кауза/НПО“.

Може да подкрепите сайта на сдружението тук https://bgweb.bg/s/votepublic/

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button