Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Огромен интерес към “Фотодесант” в Севлиево

Кметът д-р Иванов приветства фотографа Вилхелм Йоцов, чиято изложба представя изпълнението на войнския дълг на военнослужещите от различните видове въоръжени сили и родове войски, на фона на красиви кътчета от България.
Авторът, който от 20 години работи като фотограф в системата на Министерството на отбраната, разказа интересни истории, свързани с фотосите и благодари на домакините за предоставената възможност да покаже творчеството си в Севлиево.
Експозицията обхваща моменти от военни обучения, тренировки, официални празници, портрети на офицери и един огнен залез от района на Безмер, а голяма част от кадрите са „взривяващи“, показвайки снаряди в полет.
“Целта на изложбата е да покаже високия професионализъм на хората от Българската армия”, сподели авторът.
Във фотоизложбата са уловени и мигове от провеждането на национални и международни учения, срещи на върха на военнослужещи от страните – членки на НАТО. Самият той е присъствал на тези срещи, затова обмисля след време да разкаже своите преживявания и в книга.
Изложбата гостува на Севлиево по повод 146-годишнината от освобождението на Севлиево и е по покана на кмета на общината д-р Иван Иванов, със съдействието на Военно окръжие – Габрово, чийто началник – полковник Гранджан беше сред официалните гости на откриването.
Най-впечатлени от кадрите бяха децата на Севлиево, които не можеха да откъснат очи от майсторски уловените моменти.
Източник: www.sevlievo.bg

Подобни публикации

Back to top button