Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

„Магията балет” в концерт представя школата на Иванка Цанова

Школата по класически и модерен балет при Народно читалище „Развитие-1870” ще представи концерта „Магията балет”. Спектакълът ще бъде на 10 май, от 18:30 ч., на читалищната сцена.

На сцената освен ефирната красота на балерините на Иванка Цанова, зрителите ще видят завладяващи декори и игра със светлината – всичко, за да се потопят във величието на балетното изкуство.

Концертът е част от богатия събитиен калейдоскоп с мото „С читалището в сърцето” по повод 11 май – празника на читалищния храм на духовността в Севлиево. Организаторите на поредицата с мероприятия са предвидили за всекиго по нещо с идеята под светлините на прожекторите да са всички школи, състави и клубове по интереси с техните таланти – стотиците родолюбиви сърца, тупкащи в един ритъм. Кулминацията на събитията ще е на 11 май с празнично дефиле на таланта и фолклорен концерт на площад „Свобода” в Севлиево.

Входът за балетния спектакъл е 5 лв. Билети могат да се закупят от касата на втория етаж в НЧ „Развитие-1870”. Средствата от продажбата на билети ще подпомогнат дейността на Школата по класически и модерен балет.

Източник: www.sevlievo-online.com

Подобни публикации

Back to top button