Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Триумф на млади шахматисти

Купа и два медала донесоха шахматистите на ШК "Орловец" от турнир за купа "Световен ден на шаха"

Купа, златен и сребърен медал донесоха състезателите на ШК “Орловец 1997” – Габрово от турнир за Купа “Световен ден на шахмата”, който се проведе в Казанлък и в който се включиха 75 деца от страната и чужбина. От габровския клуб участваха 7 деца, които се завърнаха с престижни отличия и достойно представяне. 7-годишният Иван Екимов постигна 4 победи и едно равенство от 7 партии и заслужено грабна купата и златния медал във възрастовата група до 7 години, като се нареди 10-ти в турнира до 10-годишни, а

15-годишната Адриана Кънева се нареди втора при момичетата до 16 години и заслужи сребърен медал.

Достойно беше представянето е на другите състезатели от Клуба. 11-годишният Михаил Панайотов се бори до последно за медал при момчетата до 12 години и с 4 от 7 точки се нареди четвърти. Стефан Тотев достигна девето място в същата възрастова група, Кристиян Кънев – осмо място при 14-годишните момчета, Диана Екимова се нареди на 4-то място с равен брой точки с третия в класирането, а Кристиян Василев –  12-ти в силната група на момчетата до 10 години.

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button