Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеопазванеНовиниПрепоръчани

Безплатно и анонимно изследване за ХИВ/СПИН

Регионална здравна инспекция – Габрово обявява кампания за безплатни и анонимни изследвания за ХИВ/СПИН, Хепатит В и С. „За изследването не е необходима предварителна подготовка и протича при осигурена конфиденциалност относно личните данни, резултатите от теста и споделената с консултанта информация.“ – уверяват от здравната инспекция. Инициативата е част от Национална програма за превенция и контрол на хив и сексулано предавани инфекции в Република България 2021-2025 с мото „От теб се иска да избегнеш риска“

Изследванията се провеждат всеки делничен ден от 8:30 до 12:30 ч. в РЗИ Габрово, ул. „Райчо Каролев“ 2, тел. 066 840 615

Кампанията е част от дейностите, които здравната инспекция ще реализира по повод отбелязване на Световния ден за борба срещу СПИН – 1 декември.

Повече информация може да откриете на интернет сайта на инспекцията и в раздел Новини Архиви – РЗИ Габрово (rzi-gbr.org)

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button