Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

ВЕЧЕ ИМА СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА БАЙКЪРИ, СКЕЙТЪРИ И ТРОТИНЕТКАДЖИИ В ДРЯНОВО

Новоизградената пъмп-трак писта е важна придобивка за града, която ще даде възможност на децата и младежите да карат по-спокойно и безопасно

Намира се в парка до моста на майстор Колю Фичето. Имайки предвид колко малко такива съоръжения има в страната, отправяме покана към всички родители, които са се чудили как да удовлетворят мерака на децата си. Пистата е изградена от Община Дряново, като част от капиталовата програма за 2022 г. Изпълнител на обекта е фирма Bike Ventures и Velosolutions Bulgaria. „Радваме се, че харесвате изграденият от нас пъмп-трак и сме сигурни, че ще се превърне в едно страхотно място за спорт и забавления за местните, както и ще привлича посетители от цялата страна. Искаме да обърнем внимание, че площадката все още е в процес на изграждане и предстоят още малко довършителни дейности свързани с озеленяване, изграждане на поливна система за зелените зони, поставяне на табели, пейки и кошчета. Знаем, че е има много нетърпеливи деца и младежи, които искат да покарат на пъмп-трака и трудно можем да ограничим достъпът до него в момента. Молим всички, които ще отидат да карат на площадката да я ползват с повишено внимание, да не се излиза извън асфалтираното трасе и да не се ходи и кара в зоните засипани с почва, не оставяйте боклуци след себе си! Задължително карайте с каска и препоръчително с протектори за колене и лакти! Спазвайте указанията на екипа ни, и не карайте когато работим в зоната на пъмп-трака! Съвсем скоро площадката ще бъде напълно завършена и ще може да бъде използвана свободно от всички“.

Източни: www.dryanovo.net

Подобни публикации

Back to top button