Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Таня Христова: Всяко дете трябва да бъде съпричастно към най-българския празник – 24 май

Организацията в Габрово на предстоящия празник на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, както и на абитуриентските балове бяха обсъдени днес в Община Габрово с директорите на училищата и ръководството на Регионалното управление на образованието.

Директорите получиха указания относно провеждането на празничното шествие на 24 май в Габрово, което по традиция започва с детските градини.

Във връзка с публикация в социалните мрежи, свързана с изключването от участие в шествието на първокласници в едно от училищата, кметът на Габрово Таня Христова и зам.- кметът Невена Минева апелираха нито едно дете в града да не бъде лишавано от възможността да стане съпричастно на най-българския празник, който всички очакваме с нетърпение.

Началникът на Регионалното управление на образованието Георги Маринов също беше категоричен, че подобна ситуация е недопустима в габровско училище.

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button