Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт

Номинациите за Спортист на Габрово 2023

Община Габрово традиционно ще отличи своите най-добри спортисти за отиващата си година. Това ще се случи в навечерието на Коледа, на 20-ти декември.

И през 2023-та добри резултати от габровските спортисти не липсваха на международно и национално ниво и клубовете в града вече номинираха тези, които са се представили най-силно през годината.

Сред тях са над близо 40 състезатели от 20 вида спорт – лека атлетика, скокове на батут, карате киокушин, мотоциклетизъм, хандбал, футбол, ориентиране, джудо, карате шотокан, вдигане на тежести, таекуон-до, савате, спортни танци, плуване и др.

Изборът на топ 10 е на постоянната комисия за младежта и спорта към Общински съвет – Габрово. Ще бъдат отличени също най-добър треньор и отбор на 2023-та.

Церемонията по награждаването на най-изявените габровски спортисти за годината ще се проведе на 20 декември в зала „Възраждане“ с участието на група RDMK.

Източник: www.gabrovo.bg

Подобни публикации

Back to top button