Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Наградиха учителите в осмия конкурс „Учителите – будители на бъдещето“

Днес на церемония в Актовата зала на Националната Априловска гимназия бяха връчени наградите на заслужилите учители в Габровска област на осмия конкурс „Учителите – будители на бъдещето“. Конкурса се организира от Регионалното управление по образованието – Габрово, Синдиката на българските учители и Общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители в Габрово.

„В навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители, днес приемаме тържествено новите учители – младите които идват от скамейката на университета. Днес ще уважим труда на педагозите и ще приемем в нашите редици младите учители, които са бъдещето на нашата професия.“, каза в приветствието си към гостите Ренета Радичкова, областен координатор на Синдиката на българските учители.

Събитието уважи и областният управител на Габрово Мария Башева-Венкова. Тя посочи, че една от благородните професии в днешно време е тази на учителите.

Младите учителите, получили отличия и приветствие с „Добре дошли“ в съсловието в габровска област, са 23.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button