Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Международния ден на младежта в Дряново

По традиция Община Дряново ще отбележи 12 август – Международния ден на младежта, с няколко интересни инициативи.
  • На 12 август /събота/, от 10:30 часа, при басейна в СК “Локомотив”, всички желаещи могат да се включат в организирана водна аеробика с професионален треньор и много музика. По същото време, на входа на спортния комплекс служители от Регионална здравна инспекция – Габрово ще проведат безплатни консултации с младите хора в Дряново и изледвания с апарат piCO smoklizer, за съдържание на въглероден монооксид в издишания въздух, както и % COHg в кръвта.
  • На 13 август /неделя/ от 20:30 часа, в парка при СУ “Максим Райкович” заповядайте на лятно кино с Кинематограф.БГ.
Кинематограф поема на път за най-дългото турне, осъществявано някога в България само за късометражно кино. Събирайки най-новото и най-доброто от българското и световно късометражно кино, целим да представим младите български творци, но и страхотното разнообразие и мъдрост, които можем да открием в тази ниша на киното. Над 20 български филма ще бъдат представени в 12 български града през Август 2023!
Програмата ще започне с два филма, подходящи за деца – анимацията “Баба” на Димитър Димитров и игралния  “Драсканица” на Любомир Печев.
Акцент на вечерта ще бъде филмът “Под един покрив” на режисьора Симеон Цончев, носител на множество отличия, сред които номинации на София филм фест, Златна роза и Двореца. Той разказва за чужденец от горния етаж, който тормози с непрестанното си свирене живеещия отдолу педант, докато един ден не е принуден да се раздели с любимото си бузуки.
Ще видите още “Непознати” на Камелия Петрова, който разказва как двама непознати, срещнали се в автобус на дълъг път, решават съзнателно да не се влюбят, преди отново всеки да поем по своя път.
Включени са още няколко филма от България и Германия.
Източник: www.dryanovo.bg

Подобни публикации

Back to top button