Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Благотворителен бал на Лайънс клуб – Габрово

Над 7000 лв. събра благотворителният бал на Лайънс клуб – Габрово в хотел “Мак”. Събитието е организирано за набиране на средства за закупуване на животоспасяваща апаратура за Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести „Пенчо Семов“ в Габрово. Това съобщи за БТА Десислава Тодорова, зонален председател на зона Янтра.

На събитието са се продавали произведения на изкуството благотворително, приветствие е отправила Евгения Стефанова, президент на Лайънс клуб –  Габрово. „Това е само една от много инициативи, в които се включваме. Имаме много идеи, а те винаги са били с изключителната мисъл да служим и да сме в полза на обществото. Изпълняваме нашите ангажименти, като този бал е доказателството за единението на Лайънс клубовете от цялата страна“, каза за БТА Тодорова.

Инициативата е от традиционните за Лайънс клуб – Габрово, предишната, подета от организацията, беше акция за набиране на вещи от първа необходимост, трайни храни и продукти в помощ на лекуващите се от зависимости в Терапевтичен център “Свети Илия”.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button